Legal er et av Stavangers mest erfarne advokatfirmaer og holder til i Stavanger sentrum, i nye lekre lokaler i Østervågkaien 1A, 6. etasje, rett vis-a-vis Magasinblaa og Jorenholmen parkeringshus.

Vår historie 

Legal advokater viderefører advokatpraksis etablert av høyesterettsadvokat Olav T. Laake i 1963 og kan markere 60 års virksomhet i år. Høyesterettsadvokat Atle Helljesen overtok praksisen da Laake ble dommer i 1976. Firmanavnet Legal ble tatt i bruk i 1996.

Legal advokater i sin nåværende form, ble etablert i januar 2003, og består i dag av advokat (H) Inger Marie Sunde, advokat Eirik Myhre, advokat Eyolf Lund, advokat Sigurd Rønningen og advokat Niels-Christian Schelver Petersen. Ida Gjerseth er ansatt som fast advokat. Advokat (H) Frode Jæger Folkestad og advokat Harald Søndenå Jacobsen har siden 2019 drevet advokatvirksomhet i kontorfellesskap med Legal advokater.

Advokatkontoret har i 60 år vært et markert og kjent advokatkontor i Rogaland, og har vært involvert i mange omtalte rettssaker. Vi bistår privatpersoner, næringslivet og organisasjoner med høy kompetanse innenfor rådgivning, forhandlinger og prosedyre for domstolene. Firmaet har alltid vært kjent for en uredd profil i sitt arbeid, og for å utføre oppdragene med profesjonalitet og kompetanse innenfor en fornuftig kostnadsramme

Vakttelefon

Ved behov for bistand utenom kontorets åpningstid, ring vår døgnåpne vakttelefon: 922 12 422

Legal bistår på alle stadier – også før rettslig tvist oppstår.

På din side – helt frem

Advokatfirmaet Legal AS
KONTAKT

Ta kontakt. Vi er klare til å hjelpe deg. Vi bistår både i store og små saker.

Besøksadresse:
Østervågkaien 1A, 6. etasje
Postadresse:
Postboks 12, 4001 Stavanger
Telefonnummer:
Døgnåpen vakttelefon:
Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00-15.30
Ved behov for bistand utenom kontorets åpningstid, ring vår vakttelefon 922 12 422. Telefonen er betjent hele døgnet. NB! Ikke SMS!