Frode Jæger Folkestad

Telefonnummer:
+47 90 66 78 80
Linked in:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

Frode har i mer enn en mannsalder arbeidet innen de fleste rettsfelt som privatpersoner og mindre firma kan trenge bistand i. Det gjør han fortsatt. Han er dedikert,  engasjert og modig  og opptatt av at klienter søker bistand før de inngår samliv og før det etableres forretningsmessig samarbeid, fordi slik hjelp kan spare tid og gi forutsigbarhet. Dette er også viktig i forhold til de store utgifter som kan oppstå i rettslig prøving etter at konflikter er oppstått, særlig hvis det ikke er inngått avtaler i forkant. I Frode finner du en meget erfaren og dyktig advokat som kan gi deg de beste råd i saken.

Frode ble cand.jur. ved Universitetet i Oslo i 1974. Han har praksis fra Justisdepartementets sivilavdeling, påtalemyndigheten og som dommerfullmektig og var i flere år vært medlem av advokatforeningens meklingsutvalg fra dette ble etablert.

Frode har drevet advokatpraksis i Stavanger siden 1977 med oppdrag både for næringsdrivende og private innenfor de fleste rettsfelt. Han har bred og omfattende prosedyreerfaring for alle rettsinstanser. Møterett for Høyesterett fikk Frode i 1992. Han har også omfattende erfaring fra  forhandlinger og rettsmekling

I en årrekke har bistand i saker om økonomisk oppgjør etter samlivsbrudd vært et viktig arbeidsområde. Det samme gjelder bistand til rådgiving knyttet til testamenter og arv.

Vis CV

CV

KONTAKT

Ta kontakt. Vi er klare til å hjelpe deg. Vi bistår både i store og små saker.

Besøksadresse:
Østervågkaien 1A, 6. etasje
Postadresse:
Postboks 12, 4001 Stavanger
Telefonnummer:
Døgnåpen vakttelefon:
Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00-15.30
Ved behov for bistand utenom kontorets åpningstid, ring vår vakttelefon 922 12 422. Telefonen er betjent hele døgnet. NB! Ikke SMS!