Ida Gjerseth

Telefonnummer:
+47 41 42 22 73
Linked in:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

Ida brenner for jobben sin som advokat og har et stort hjerte for sine klienter. Med solide juridiske fagkunnskaper, jobber hun alltid for et best mulig resultat for den hun representerer, enten det er gjennom rådgivning, forhandlingsmøter med motparten eller i retten. Med Ida på laget får du gode, gjennomtenkte råd og hun er på din side helt frem.

Ida fullførte mastergrad i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen høsten 2011. Hun skrev masteroppgave innen straffeprosess, om vitners troverdighet og pålitelighet i straffesaker. Som valgfag har hun ett års praksis ved rettshjelptiltaket Jussformidlingen, hvor hun arbeidet innen en rekke sivilrettslige områder.

Hun har arbeidet i Legal advokater siden 2012, og har hatt advokatbevilling siden 2014. 

Ida har bred prosedyreerfaring i tingrett og lagmannsrett i både sivile saker og straffesaker. Hennes arbeidsfelt omfatter blant annet arv, familie, skifterett, barnevern, arbeidsrett og straffesaker.

Hun har en særlig ekspertise innen familie- og barneretten, både hva gjelder skifteoppgjør, barnefordeling og barnevern.

Ida er styreleder i Rogaland Brann og Redning IKS, og sitter som nestleder i Yngre Advokater Sør-Rogaland Krets i Advokatforeningen.

Vis CV

CV

UTDANNING

2011 Master Rettsvitenskap

2006 Årsstudium Sosiologi

ARBEIDSERFARING

2010-2011 Saksbehandler Jussformidlingen i Bergen

2012- Advokat, Advokatfirmaet Legal AS

VERV

2020 - Styreleder Rogaland Brann og Redning IKS

2020- Styremedlem/nestleder Yngre Advokater, Advokatforeningen Sør-Rogaland krets

KONTAKT

Ta kontakt. Vi er klare til å hjelpe deg. Vi bistår både i store og små saker.

Adresse:
Østervågkaien 1A, 6. etasje
Telefonnummer:
Døgnåpen vakttelefon:
Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00-15.30
Ved behov for bistand utenom kontorets åpningstid, ring vår vakttelefon 402 01 573. Telefonen er betjent hele døgnet. NB! Ikke SMS!